Fiskekontroll

Har bestämt mig för att göra ett försök att börja måla igen. Min topp hade jag nog mellan gymnasiet och fram till jag var 22 år. Är osäker vilken ände jag ska börja, men tänker att jag fortsätter med mitt friluftsmåleri. Mest öva teknik, koncentration och iakttagelseförmåga. Häromdan gjorde jag en modellstudie genom att teckna av mig själv i spegeln. Skissen blev helt okej, men sabbade den när jag började lägga på färg.

Idag har jag satt mig vid ån nedanför min bostad och försökt fånga rörelsen i vattnet. När jag satt där kom det en person som ville utföra en fiskekontroll, men han vände om när han såg att jag sysslade med något annat.

Jag är inte helt säker på varför man ska måla. Inte heller vad. Jag vill nog undvika olika typer av budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *