Utrensning

Har varit uppe i Umeå och städat ut ett förråd. Har i princip slängt allt från mitt liv från de senaste 30 åren. Foton, diabilder, gamla konstverk, visdomständer, kassetband, CD-skivssamling osv. Mina dagböcker från då jag var tolv år fram till jag var 28 år eldade jag upp.

Upptäckte ett nytt samtidsfenomen, nämligen att jag inte längre vill spara gamla foton. Det dagliga överflödet och den enorma överexponering av alla andras minnen och ögonblick gör att man spontant känner avsky och slänger alla gamla pappersfoton från tonårstiden i farten. Vet inte om det var dumt.

Alla mina tavlor som jag producerat mellan år 2001-2009 skänkte jag bort till Returbutiken i Umeå. Åk dit och shoppa om ni vill ha konst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *